Kategorier

Information

MM Hunt & Forestry AB -

Beställning

I samband med beställning registrerar KNT-Hjul & Verktyg AB dina uppgifter i ett kundregister. Vi kommer inte att lämna ut några uppgifter till andra företag.

 

Betalsätt:

Billmate Faktura

https://efinance.se/billmate/?cmd=villkor

Billmate Delbetalning

https://efinance.se/billmate/?cmd=villkor_delbetalning

Billmate Kort och Banköverföring

https://efinance.se/billmate/?cmd=villkor_kort

 

Fraktkostnad

Vårat system räknar ut det bästa fraktpriset automatiskt.

Gäller endast frakter inom Sverige.

 

Returer

Vid returnering av gods/varor måste kunden ta kontakt med KNT-Hjul & Verktyg AB innan vi godkänner returen.

Returfrakten är detsamma som frakten vid köpet och ska betalas av avsändaren/kunden.

Varan ska skickas tillbaka välförpackad i originalförpackningen i rengjort, oförändrat och oskadat skick.

Ej uthämtade paket/gods

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade/levererade paket/gods.

Likaså om kunden/mottagaren ej är anträffbar vid leverans.

Kostnaden blir detsamma som den bokade fraktkostnaden vid köpet.

 

 

Leverans

Leverans sker inom ca. 1 vecka. Vid eventuell slutförsäljning av en vara hör Vi av oss via mail eller per telefon. Vi skickar godset med Schenker, DHL eller Posten. Fritt Lindesberg exkl. emballage.

Kunden ansvarar själv för att kunna ta emot sin beställning/försändelse. Allt från små paket till t.ex. lossning av stora produkter såsom t.ex. billyft där avlastning med truck/lastmaskin kan krävas.

Anmärkningar ej gjorda inom 7 dagar godkännes ej.

 

 

Transportskadat gods

Transportskador skall omgående anmälas till transportören och KNT-Hjul & Verktyg AB. Var noga med att kontrollera din försändelse vid mottagandet, att du fått riktigt antal kolli jämfört med frakthandlingen och att allt gods är oskadat. Vid direkt synlig skada ska det anmälas samma dag som ni hämtat/mottagit ut er beställning. Antingen till fraktombudet eller till KNT-Hjul & Verktyg AB. Annars kan ingen ersättning betalas ut.
 

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti vid fabrikations eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Spara alltid din faktura som gäller som garantisedel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror på en olyckshändelse efter att du fått varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. KNT-Hjul & Verktyg AB förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.

 

Reklamation

Enligt konsumentköplagen har du 3 år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Du måste lämna ett meddelande om felet inom skälig tid efter att du har upptäckt det. När garantitiden har gått ut är det köparen som ska bevisa att felet fanns från början.