Kategorier

Information

Boka in dig på plåtkurs med Christer Linde i våra lokaler i Augusti!

Beställning

I samband med beställning registrerar KNT-Hjul & Verktyg AB dina uppgifter i ett kundregister. Vi kommer inte att lämna ut några uppgifter till andra företag.

 

Betalsätt:

Billmate Faktura

https://billmate.se/billmate/?cmd=villkor

Billmate Delbetalning

https://billmate.se/billmate/?cmd=villkor_delbetalning

Billmate Kort och Banköverföring

https://billmate.se/billmate/?cmd=villkor_kort

 Vid val av Fakturaköp tillkommer en avgift på 29 kronor.

Fraktkostnad

Vårat system räknar ut det bästa fraktpriset automatiskt.

Gäller endast frakter inom Sverige.

Upphämtning

Vid beställning av Upphämtning måste kunden kontakta oss för överenskommelse av tid.

Och även se så att kreditköp har gått igenom.

Returer

Vid returnering av gods/varor måste kunden ta kontakt med KNT-Hjul & Verktyg AB innan vi godkänner returen.

Returfrakten är detsamma som frakten vid köpet och ska betalas av avsändaren/kunden.

Varan ska skickas tillbaka välförpackad i originalförpackningen i rengjort, oförändrat och oskadat skick.

Har man hämtat varan själv från vårt lager, är man skyldig att komma tillbaka och lämna tillbaka varan på plats.

Ej uthämtade paket/gods

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade/levererade paket/gods.

Likaså om kunden/mottagaren ej är anträffbar vid leverans.

Kostnaden blir detsamma som den bokade fraktkostnaden vid köpet.

 

Leverans

Leverans sker inom ca. 1 vecka. Vid eventuell slutförsäljning av en vara hör Vi av oss via mail eller per telefon. Vi skickar godset med Schenker, DHL eller Posten. Fritt Lindesberg exkl. emballage.

Kunden ansvarar själv för att kunna ta emot sin beställning/försändelse. Allt från små paket till t.ex. lossning av stora produkter såsom t.ex. billyft där avlastning med truck/lastmaskin kan krävas.

Om kunden inte är på plats vid leverans kommer kunden att bli debiterad för den extra utkörningsavgiften som fraktbolaget tar ut i extra fraktkostnad för in- och uttag av gods.

Anmärkningar ej gjorda inom 7 dagar godkännes ej.

 

Transportskadat gods

Transportskador skall omgående anmälas till transportören och KNT-Hjul & Verktyg AB. Var noga med att kontrollera din försändelse vid mottagandet, att du fått riktigt antal kolli jämfört med frakthandlingen och att allt gods är oskadat. Vid direkt synlig skada ska det anmälas samma dag som ni hämtat/mottagit ut er beställning. Antingen till fraktombudet eller till KNT-Hjul & Verktyg AB. Annars kan ingen ersättning betalas ut.
 

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti vid fabrikations eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Spara alltid din faktura som gäller som garantisedel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror på en olyckshändelse efter att du fått varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. KNT-Hjul & Verktyg AB förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.

 

Reklamation

Enligt konsumentköplagen har du 3 år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Du måste lämna ett meddelande om felet inom skälig tid efter att du har upptäckt det. När garantitiden har gått ut är det köparen som ska bevisa att felet fanns från början. Kunden får själv inte försöka att reparera/ändra en vara utan fått ett godkännande av oss.  

Regler och personlig integritet för användare av hjulochverktyg.se

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Vi på KNT Hjul och Verktyg AB (hjulochverktyg.se) värnar om den personliga integriteten hos alla våra kunder, företag och andra personer vi har kontakt med. Därför eftersträvar vi alltid en hög nivå av skydd för de personuppgifter som anförtros oss.

Den 25 maj 2018 börjar en ny EU-förordning gälla i Sverige och övriga EU-länder. Den kallas GDPR (General Data Protection Regulation) och ersätter den nuvarande personuppgiftslagen. Som en följd av detta har vi tagit fram en ny integritetspolicy för användning av vår nätbutik hjulochverktyg.se och har under Maj månad även renoverat vår kund-databas, införskaffat SSL-kryptering över hela butiken och lagt in en funktion där man som kund får tillgång till all personlig data som vi har sparat om dig som kund.

Detta innebär i praktiken att du som kund har full tillgång till alla våra sparade uppgifter om dig och du har rätten att få detta raderat när du vill.

Kakor

När du besöker hjulochverktyg.se lagras det en textfil som kallas kaka på din dator, denna kaka har viss information om vilka sidor du har besökt samt få andra funktioner på vår webbplats att fungera. 

Det är inte förbjudet att använda kakor. Vi måste dock fullt ut informera webbplatsens besökare om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av dem.